Kundeinformasjon om EA 189

Finn informasjon om oppgradering av berørte dieselbiler.
Er din bil berørt?

Kjære kunde

Oppgraderingen av berørte biler startet i juni 2016. Siden oppstarten har de tekniske løsningene for alle berørte ŠKODA-modeller nå blitt utviklet, og godkjent av Britiske myndigheter. Det er VCA, Vehicle Certification Agency, som har hatt ansvaret for å godkjenne ŠKODAs oppgraderingsløsninger. Vi er nå klare til å starte oppgraderingen for samtlige gjenværende kunder.

For å finne ut om din bil er berørt av oppgraderingen kan du besøke eller ringe en autorisert ŠKODA forhandler. Du kan også sjekke selv ved å skrive bilens understellsnummer i vår søkemotor.

Vi ønsker å understreke at tilliten fra våre kunder er, og vil fortsatt være, svært viktig for oss. Vi beklager sterkt at denne situasjonen har oppstått, og vi vil gjøre alt for å løse dette så smidig som mulig. For deg som kunde er det viktig å vite at alle berørte biler er like sikre som tidligere og du kan fortsatt bruke bilen som vanlig. Oppgraderingen er selvsagt kostnadsfri for deg som kunde.

Takk for din forståelse.

Ofte stilte spørsmål

NB! Bestilling av time for oppgradering forutsetter at teknisk løsning for din bil er tilgjengelig. Bileiere får beskjed i egen epost eller SMS når teknisk løsning og tilgangen til reservasjonskalenderen for deres bil er klar.

Bestill time til utbedring

Videokapitler: 

Bakgrunn  Tidsplan og verkstedbesøk 


Teknisk løsning  Må jeg utbedre bilen min?

 

Her finner du flere spørsmål og svar

Hjelp og kontakt